Rijdersinformatie Eerste Divisie

Gewestelijke Technische Commissie Marathon, gewest Noord-Holland/Utrecht

Bericht voor deelnemers 1e Divisie
Seizoen 2013-2014
Baanselectie
Als rijder in de 1e Divisie kun je trainen met de baanselectie. Als je dat doet heb je te maken met rechten en verplichtingen. Met het abonnement dat hier bij hoort kun je trainen op de selectie uren van alle kunstijsbanen van het gewest
Deelname aan het gewestelijk kampioenschap is verplicht.
Dit seizoen is het gewestelijk kampioenschap in Amsterdam op woensdag 13 november. Begonnen wordt met de Dames om 20.00 uur, daarna is de wedstrijd voor Heren ABC.

Degradatie
Promotie en degradatie is geregeld in het Wedstrijdreglement van de KNSB, bij Specifieke Bepalingen Hardrijden Marthon art. 419. Je kunt dat nalezen op de website van de KNSB. De nummers 1 t/m 60 van de ranking 1e Divisie plaatsen zich automatisch voor het volgende seizoen, de niet geplaatste rijders degraderen. De competitieleider berekent hoeveel rijders er per gewest aangemeld mogen worden.

Promotie
De GTC M bespreekt de kandidaten die daarvoor in aanmerking komen. Dat zijn allereerst de rijders die na hun 1e jaar degraderen uit de 1e Divisie. Daarna de hoogst geklasseerden van het eindklassement van het Zesbanentoernooi. Verder kunnen de marathoncommissies rijders aanmelden op grond van uitzonderlijke prestaties.

Aanmelden
Als je degradeert kun je je aanmelden voor het Zesbanentoernooi.
Wanneer je opnieuw in aanmerking wilt komen voor een plaats in de 1e Divisie dan moet je je aanvraag persoonlijk richten aan de secretaris van de GTC M, Maïté Stoete, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Alleen dan is je aanvraag geldig.
Voor vragen kun je terecht bij je baancontactpersoon en de begeleiders van de gewestelijke selecties: Henk Veen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , Gerrit Bakker Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Verhindering
Als je verhinderd bent de trainingen te volgen, of om wat voor reden dan ook niet kan meedoen aan de wedstrijden om de KPN Cup, geef dat dan door aan je trainer.
GoFysio Actieve Therapie
Dennis Verlaan, Schaatsen slijpen meer
Steun ons bij het draaiend houden van deze website. Alle hulp is welkom. Echt! Interesse in adverteren/sponsoren? Schiet ons aan of mail ons.

Laatste artikelen

Laatste uitslagen

4 mrtWedstrijd 15 - C4 rijders
4 mrtWedstrijd 16 - C2 rijders
4 mrtWedstrijd 16 - C3 rijders
4 mrtWedstrijd 13 - C1 rijders
3 mrtWedstrijd 16 - Finale - Topdiv...
3 mrtWedstrijd 16 - Finale - Beloft...

Laatste columns

De premiesprint (25 okt)
Matchfixing (29 jan)
De Holland Venetiëtocht 2012 (21 jan)
Verlangen naar natuurijs (15 jan)
"Beste meneer Anema" (7 jan)
Meer dan alleen hard schaatsen (18 dec)