Over MarathonschaatsenUtrecht.nl

MarathonschaatsenUtrecht.nl is een website voor en door marathonschaatsers die actief zijn op de Utrechtse IJsbaan. Wij willen via deze site aandacht geven aan het 'marathonwereldje' op en rond de Vechtsebanen. Naast het delen van nieuws, uitslagen en een column is er ook ruimte voor een forum ingeruimd. Want marathonschaatsen is niet alleen maar (hard) trainen en wedstrijden rijden maar vooral ook voorbeschouwen, nakaarten en elkaar bemoedigen of pluimen uitdelen :). Een kwestie van registeren en je kunt los!

Heb je op- en/of aanmerkingen over deze site of wil je een nieuwbericht laten plaatsen dan zijn wij bereikbaar via het mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook als je jezelf voor wilt stellen in "Rijder van de week (of maand)", een banner of advertentie wil plaatsen of een column wilt schrijven kun je datzelfde mailadres gebruiken.

Adverteren
Deze website wordt natuurlijk gruwelijk populair en we hopen op veel bezoekers en levendige discussies in het forum. Wij bieden de mogelijkheid om reclame te maken door het plaatsen van een advertentie of banner op deze website. De website is in een aantal pagina's verdeeld en op iedere pagina is ruimte voor een banner of advertentie. De looptijd van de banners is één jaar.

Interesse? Neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
GoFysio Actieve Therapie
Dennis Verlaan, Schaatsen slijpen meer
Steun ons bij het draaiend houden van deze website. Alle hulp is welkom. Echt! Interesse in adverteren/sponsoren? Schiet ons aan of mail ons.

Wedstrijdkalender

20 okt
KPN Marathon Cup 1
Amsterdam
21 okt
Zesbanen toernooi 1
Utrecht
27 okt
Regiotop 1
Deventer
27 okt
KPN Marathon Cup 2
Deventer
3 nov
KPN Marathon Cup 3
Utrecht
3 nov
Regiotop 2
Utrecht

Laatste uitslagen

4 mrtWedstrijd 15 - C4 rijders
4 mrtWedstrijd 16 - C2 rijders
4 mrtWedstrijd 16 - C3 rijders
4 mrtWedstrijd 13 - C1 rijders
3 mrtWedstrijd 16 - Finale - Topdiv...
3 mrtWedstrijd 16 - Finale - Beloft...

Zoek uitslagen

Voer een (deel van een) naam in: